Palvelut

Etsitkö IT-alan ammattilaisia, jotka voivat tehdä ideoistasi totta? Vai onko Sinulla olemassa oleva tuote tai palvelu, joka tarvitsee hoitoa? Meillä saattaisi olla tiimi, jota sinä olet etsimässä.

Natiivit & hybridit mobiilisovellukset

Etsitkö tiimiä tekemään sinun sovellusideasi? Haluatko iOS, Android tai Windows Phone -sovelluksen, tai kenties ne kaikki? Se ei ole meille ongelma. Voimme tehdä sovelluksen natiivisti jokaiselle alustalle, tai tehdä hybridin sovelluksen yhdellä koodipohjalla, joka helpottaa myös ylläpitoa.

Modernit web-sovellukset

Teemme nopeita, kauniita, responsiivisia ja käytettäviä web-sovelluksia. Olemme asiantuntijoita uusimmissa teknologioissa, kuten Ruby on Railsissa ja AngularJS:ssä, mutta olemme tehneet myös yritysjärjestelmiä käyttäen Java EE:llä.

Ruby on Rails -kehittäminen

Ruby on Rails on Silmulla yleisin kehitysympäristö, sillä se antaa meille eväät nopeaan prototyyppien tekemiseen, helppoon ylläpitoon ja se on yleensä taloudellisin vaihtoehto myös asiakkaillemme.

Verkkokaupat

Oletko suunnittelemassa tuotteiden tai palveluiden myymistä verkossa? Voimme tehdä sinulle räätälöidyn verkkokaupan ja sille mobiilisovellukset, mikäli haluat niin. Voimme tehdä kevyitä verkkokauppoja esimerkiksi Spree Commercella tai WooCommercella - laajoja verkkokauppoja esimerkiksi Magentolla.

Ketteryys ja projektin hallinta

Otamme mielellämme haltuun koko ohjelmistoprojektin vetämisen alusta loppuun ja tästä eteenpäin. Silmun ketterä tapa tehdä ohjelmistoprojekteja ja läpinäkyvä projektinhallinta takaavat sen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Startupit ja IT-konsultointi

Tarvitsetko vielä toisen mielipiteen? Apua startup-yrityksesi kanssa? Kuinka saada tuloja? Mistä löytää apua rahoituksen? Olemme avustaneet useita startup-yrityksiä ja ohjanneet yrityksiä heidän IT-strategiansa ja -sovellustensa päivittämisessä.

Yritysten identiteetit, logot & UX

Ymmärrämme, että tuotteesi täytyy täyttää tietyt vaatimukset, mutta sen täytyy tehdä se myös tyylillä. Meidän kanssamme voit luoda kokemuksia jotka oikeasti erottavat yrityksesi.